Clicky

fi en se
Vistalize

Näin toimimme

Suoritteemme tarjoaa asiakasyrityksillemme korkean kehittämissaannon nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tämä tarkoittaa, että kehittämisen tehokkuus on ensin varmistettava. Tämän jälkeen voidaan keskittyä kehittämisen tuottavuuden varmistamiseen. Usein on myös syytä panostaa kehittämisymmärryksen lisäämiseen ennen varsinaisia kehittämistoimenpiteitä. Tyypillisesti toimimme näin:

Ymmärryksen lisääminen

  • Asiakas perehtyy aihealueeseen kirjan High-Performance Process Improvement avulla, ja/tai
  • Asiakas tilaa yrityskohtaisen seminaarin perustuen em. kirjaan. Tilaisuuden aikana tarkastellaan ongelma- ja ratkaisukeskeisesti miten yritys voisi parhaiten realisoida kehittämispotentiaalinsa.
  • Palvelukuvaus (englanniksi)

Kehittämisen tehokkuuden varmistaminen: kehitetään oikeita asioita

  • Suoritetaan prosessianalyysi ja -synteesi (VISTALIZER® Report) jostakin avainprosessista. Kokonaiskesto 14 päivää, avainhenkilöiden ajantarve 5-7 h per henkilö.
  • Suoritetaan rajattu (suppea) analyysi ja synteesi tietystä kehittämisen painopistealueesta, esim. strategiatyöskentelyn tai kehittämistoiminnan laadusta (VISTALIZER® Acid Test)
  • Suoritetaan verkostoanalyysi ja -synteesi (VISTALIZER® for Networks)

Kehittämisen tuottavuuden varmistaminen: kehitetään asiat oikein

Tuoteselosteet kertovat tarkemmin yksittäisten ratkaisujen ajankäytöstä ja miten kehittämistyö etenee eri vaiheissa.

Erikoisratkaisu VISTALIZER® for Businesses paneutuu strategiaprosessin kehittämiseen. Muut ratkaisut ovat geneerisiä eli niitä voidaan soveltaa kaikissa prosessityypeissä.