Clicky

fi en se
Vistalize

VISTALIZER® -palvelut

Käytännönläheistä ja tasokasta palvelua koko henkilöstölle!

Uusi VISTALIZER® -palvelu! Lataa kahden sivun yhteenveto: Outsourcing the Process Improvement Process

Yhdistä kirja High-Performance Process Improvement yrityskohtaiseen seminaarin ja työpajaan: Lataa tästä palvelukuvaus (englanniksi)

Suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset palvelumme kattavat kokonaisvaltaisesti toiminnan kehittämisen konsultoinnin, koulutuksen ja käytännön perehdyttämisen. Verifioidut tuotteemme ja palvelumme tukevat toisiaan täydellisesti.

Esimerkkejä palveluistamme, joita olemme toimittaneet asiakkaillemme, on listattu alla. Asiakkaat koostuvat lukuisista pörssi- tai suuryhtiöistä, PK-yrityksistä, julkishallinnon organisaatioista sekä oppilaitoksista. Useista esimerkeistä löytyy kymmeniä referenssejä.

Vistalize Oy tarjoaa myös kaksi tuotteistettua palvelukokonaisuutta (MAHTIASKEL® I ja II eli VISTALIZER® I ja II):

Mahtiaskel® I (VISTALIZER® I)

Tehtävä

Prosessiorganisaation peruselementit sisältävän n.k. kehittävän rakenteen luominen. Tavoitteena kehittämissaannon saattaminen riittävän korkealle tasolle yrityksessä tai yksikössä.

Lähestymistapa sisältää runsaan määrän palveluita (konsultointia, koulutusta, valmennusta) ja sitä tuetaan kehittämissuunnitelmalla VISTALIZER® Report sekä sovelluksella VISTALIZER® for Enterprises.

Kohderyhmä

Organisaatiot jotka ovat luomassa rakenteen järjestelmälliseen ja tulokselliseen toiminnan kehittämiseen.

Mahtiaskel® II (VISTALIZER® II)

Tehtävä

Prosessiorganisaation jatkokehittäminen käyttämällä innovatiivisia lähestymistapoja mm. tietämyksen siirtoon ja hallintaan.

Tavoitteena on kehittämisen kokonaissaannon saattaminen riittävän korkealle tasolle arvonjalostusketjussa. Lisäksi tavoitteena on strategian ja strategiaty?skentelyn laadun varmistaminen jotta nämä asiat pysyisivät menossa mukana.

Lähestymistapa sisältää runsaan määrän palveluita (konsultointia, koulutusta ja valmennusta).

Kohderyhmä

Organisaatiot joilla on (vähintäänkin) perusymmärrys ja -rakenne järjestelmälliseen ja tulokselliseen toiminnan kehittämiseen.