Clicky

fi en se
Vistalize

Vista + Vitalize = Vistalize

Liike-idea

Vistalize Oy:n liiketoimintaideana on kehittää, markkinoida, myydä ja soveltaa edistyksellistä teknologiaa (menetelmät ja ratkaisut) verkostojen ja prosessien tehokkaaseen ja aikaansaavaan kehittämiseen.

Tämä toteutetaan hyödyntämällä tietotekniikkaa ja innovatiivisia lähestymistapoja tiedon ja tietämyksen luomiseksi, visualisoimiseksi, integroimiseksi ja siirtämiseksi.

Historia, omistus ja johto

Vistalize Oy:n perusti vuonna 1996 yhtiön omistaja ja toimitusjohtaja, tekn. tri. Markus Pastinen.

Mittavien T&K-hankkeiden tuloksena on syntynyt VISTALIZER® -ratkaisut, joiden modularisuus mahdollistaa suorituskykyisen kehittämisprosessin toiminnallistamisen pienin resurssein, ensimmäisenä ratkaisuna maailmassa.

Tarjoamaa on täydennetty tuotesegmentillä laadukkaiden strategioiden luomiseksi, jalkauttamiseksi, toteuttamiseksi ja seuraamiseksi.

Vuonna 2010 Springer julkaisi maailmanlaajuisesti VISTALIZER®-kehittämisteknologiaa käsittelevän kirjan "High-Performance Process Improvement". Kirjan keskusteluryhmä "High-Performance Process Improvement" löytyy LinkedIn.com:sta.

Missä on pihvi?

Ratkaisujen pitkäkestoinen teho perustuu siihen, että niiden avulla voidaan nostaa kehittämissaanto maailmanluokan tasolle, nopeasti ja kustannustehokkaasti jopa kokonaisessa arvonjalostusketjussa. Lisäksi ratkaisuilla voidaan vaivattomasti ylläpitää saavutettu suoritustaso.

Kun tähän vielä yhdistetään varmuus siitä että yrityksen strategia ja sen toimeenpano on maailmanluokkaa, niin käsillä on ainutlaatuinen ratkaisukokonaisuus.

Tuotteet ja ratkaisut

Tarjottavat ratkaisut on jaettu kahteen segmenttiin* jotka ovat Strategia ja Prosessien kehittäminen.

Strategia

VISTALIZER® for Businesses (konsepti/prosessi + tietotekninen tuki): varmistaa että yritys noudattaa jatkuvasti laadukasta ja päivitettyä strategiaa.

Prosessien kehittäminen

1) VISTALIZER® for Networks (konsepti/prosessi + tietotekninen tuki): tuottaa edistyksellisen analyysin ja synteesin valitusta verkostosta (alihankkijat, omat yksiköt, logistiikkayritykset tai klusteri).

2a) VISTALIZER® for Consultants v. 2.0 (konsepti/prosessi + ohjelmisto): tuottaa edistyksellisen prosessianalyysin ja -synteesin (VISTALIZER® Report).

2b) VISTALIZER® Report: edistyksellinen prosessianalyysi ja -synteesi (voidaan toteuttaa VISTALIZER® for Enterprises -ohjelmiston avulla).

3) VISTALIZER® for Enterprises v. 3.x US (iOS/iPadOS/Android): tarjoaa käyttäjälleen henkilökohtaisen huippuvalmentajan toiminnan kehittämiseen, laatujohtamiseen ja muutoksen hallintaan. Versio 2.0 (FI) saatavilla sop. muk.

* Em. kahden segmenttien "välistä" löytyy myös ratkaisut VISTALIZER® Acid Test ja VISTALIZER® Acid Test+.

Asiakkaita

VISTALIZER® -teknologiaa sovelletaan lukuisissa PK-yrityksissä, suur- ja pörssiyhtiöissä, julkishallinnon organisaatioissa sekä oppilaitoksissa.