Clicky

fi en se
Vistalize

VISTALIZER® Report

Varmistaa kehittämisen tehokkuuden prosessitasolla

Lisätietoja tästä ratkaisusta

Kehittämisen tehokkuus tarkoittaa että kehitetään oikeita asioita. Tämä voidaan varmistaa laadukkaalla prosessinkehittämissuunnitelmalla. Kehittämisen tuottavuus tarkoittaa puolestaan sitä että kehitetään asiat oikein. Tämä varmistetaan laadukkailla implementointiratkaisuilla.

VISTALIZER® Report tarjoaa organisaatiolle kattavan analyysin ja synteesin sen prosesseista ajan, laadun ja kustannusten suhteen. Tämä laadukas prosessinkehittämisuunnitelma yhdistää asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien toiveet ja tarpeet yhdeksi kokonaisuudeksi optimaalisen kehittämisuunnitelman toteuttamiseksi. Näin ollen se lisää ihmisten ymmärrystä analysoitavasta prosessista ja sen kehittämispotentiaalista (ml. rahalliset näkökulmat). Kehittämisaannon osalta tällä ratkaisuilla voidaan saavuttaa 100%:n laatutaso ja kattavuus kehittämisen tehokkuuden osalta. Vistalize Oy:n tiedossa ei ole muuta ratkaisua maailmassa jonka kehittämissaanto olisi tämän osion osalta korkeampi.

Lähestymistapaa voidaan soveltaa sekä ydin- että tukiprosesseissa organisaatiosta riippumatta (PK-yritykset, pörssiyhtiöt sekä julkishallinnon organisaatiot). Organisaatiosuunnittelun lisäksi ratkaisua voidaan soveltaa sisäisessä tarkastuksessa (internal audit/control), due diligence-toiminnassa ("prosessi-due diligence") ja projektisalkun laadun määrittelyssä.

Asiantuntijan toimesta laadittu VISTALIZER® Report kuluttaa organisaation avainhenkilöiden aikaa 5-7 h keskimääräisen toimitusajan ollessa 14 kalenteripäivää. Tarvittavat työvaiheet asiakaspäässä voidaan suorittaa yleisiä videokonferenssiratkaisuja hyödyntäen, kuten esim. Microsoft Teams. Kehittämissuunnitelma voidaan kytkeä toteutukseen välittömästi. VISTALIZER® Report:n laajuus on yleensä 50-60 sivua (A4).

VISTALIZER® Report on tieteellisesti verifioitu väitöskirjassa (julkaistu 1998).

Implementointituki: VISTALIZER for Enterprises-sovellus ja VISTALIZER.com. Näillä ratkaisuilla varmistetaan kehittämisen riittävä tuottavuus, jolloin kehittämissuunitelman toimeenpano sujuu mahdollisimman hyvin.